משרד החקלאות יבטיח באמצעות צווים את הפסקת השיווק של בשר טחון ע"י האיטליזים מטעמים של היגיינה ותברואה.
לעומת זאת יקבעו מספר מקומות ריכוז שם יטחנו בשר. באותם מקומות תבוצע גם אריזה בתנאים היגיניים ותברואתיים נאותים. על האריזה תבוא חותמת שתישא גם את תאריך האריזה.
פעולה זו תיעשה לאחר שנתגלה כי בעלי האיטליזים טוחנים ומשווקים בשר טחון הכולל שיירים שונים המפוקפקים מבחינה תברואית. גם הרבנות הצביעה על כך שהבשר הטחון הוא מפוקפק מבחינת ההכשרה (שרייה ומליחה) ומבחינת הרכב החלקים שבו.
דפים בנושא:
צולם בספריית שער-ציון, בית אריאלה - מדור העיתונות
Powered By