בירושלים נפתח בימים אלה מכון המרכז מאגר מידע על מוצרי אוכל מוגמרים וחומר גלם ל-750 מפעלים בארץ ובחו"ל, שיספק שירותים
לרבנים ולתעשיית המזון בענייני
כשרות.
תפקידו לרכז את המידע והייעוץ בנושא הכשרות בארץ ובתפוצות. יש בו ביוכימאים וטכנאי מזון והוא הוקם בשיתוף עיריית ירושלים.
השבוע יוצא המכון לסדרת
הרצאות לציבור הרחב בארץ בנושא "כשרות בעידן המודרני".
צולם בספריית שער-ציון, בית אריאלה - מדור העיתונות
© הזכויות על עיתון "דבר" שייכות
למכון לבון - מכון לחקר תנועת העבודה והחלוץ על-שם פנחס לבון
Powered By